Bazine apa rezervor IBC 1000 litri

Bazine apa rezervor IBC 1000 litri , din plastic HDPE, gradat cu grilaj metalic, poziționat pe palet. Au fost folosite la depozitarea si transportul de siropuri, aracet, lavabil, produse distilate, vinuri, băuturi sau in industria chimică pentru uleiuri, lubrifianți. Are gură vizitare in partea superioară precum şi robinet scurgere in partea inferioară. Eco Vera Systems ofera din stoc containere, rezervor IBC 1000l nou sau second-hand, de calitate superioară, bazinele se găsesc in Cluj Napoca. Pentru inaintarea unei comenzi pentru containar IBC , va rugam sa completati formularul alaturat cu urmatoarele date: nume,adresa exacta de livrare si numarul de telefon.

COMANDA online Rezervor IBC 1000l, bazine apa

Rezervor IBC 1000 litri palet lemn - 1100lei Tva si transport inclus

Rezervor IBC 600 litri

rezervor ibc 1000l

Bazine apa 500 L – 10.000L

Avantajele bazinelor de apa potabilă :
Rezervoarele oferite de noi sunt unităţi de colectare şi stocare apă potabilă sau apă de ploaie, pentru consum, crearea de rezerve pentru irigaţii sau sisteme anti-incendiu.
Aceste bazine de apă tunt fabricate din polietilenă liniară, material care prezintă rezistenţă la agenţii chimici organic şi anorganici.
Capacitatea acestor rezervoare variază de la minim 500 litri şi ajunge până la 20.000 litri.
Avantajele acestor bazine de apa sunt: uşor de manevrat, greutate redusă, ţinută hidraulică perfectă, durabilitate în timp, gândite atât pentru a fi instalate la suprafaţă sau îngropate.
GARANŢIE 30 DE ANI PENTRU COROZIUNE ŞI 2 ANI PENTRU DEFECT DE FABRICAŢIE

Bazin vidanjabil

Forma bazinelor vidanjabile prezinta avantajul unei structuri monolite solide. Rezistenta mecanica si termica la temperaturi cuprinse intre -60°C si +80°C.

 

COMANDA online bazin vidanjabil

3 Comments

  • Bazin IBC 1000 L | Stații de epurare, Fose septice/eco-vera.ro

    […] ţeava de oţel, a paletului integrat şi a recipientului reutilizabil din plastic foarte rezistent. Containerul IBC 1000 L este prototipul care a revoluţionat manipularea şi transportul mărfurilor lichide. Bazinele de […]

  • Transport Containare IBC pe teritoriul României. | Stații de epurare, Fose septice/eco-vera.ro

    […] in maxim 12 ore de când preluam comanda dumneavoastră. In cadrul serviciilor de distribuție Bazin Ibc second hand , exista si posibilitatea urmaririi derulării transportului efectuat prin dispecerat sau direct […]

  • AVANTAJE BAZINE IBC. | Stații de epurare, Fose septice/eco-vera.ro

    […] PENTRU ALIMENTE – producătorul garantează pentru rezervoarele IBC 1000 litri cu inscripția „pentru alimente” , utilizarea de materie primă virgină de cea mai inaltă […]

  • Write a Comment