Bioactivatori fose septice

Descriere:
Sunt produse biologice, bioactivatori fose septice contin un complex de microorganisme ne-patogene, pentru asigurarea si mentinerea optima a fosei septice. Produsele sunt utilizate pentru pornirea dizolvării materiei grosiere din interiorul fosei si mentinerea fosei. Reduce vidanjarea si eliminarea resturilor organice din fosa septică si wc, eliminând si mirosurile neplacute, curață teviile fară să atace tuburile de scurgere. SUNT PRODUSE NATURALE CARE RESPECTA MEDIUL.

Mod de utilizare:
Se pune 80/g/luna in depozitul de apă din toaletă ( de retinut si preferabil in capătul de coloană), se lasă 3 minute si se trage apa.

Domeniu de utilizare bioactivator fose septice:
Poate fi folosit pentru curățarea foselor septice, stațiilor de epurare, pentru curățarea rezervoarelor cu ape reziduale si in stații de pompare.

Produsul bioactivator este alcătuit din microorganisme selectate pentru abilitatea ca rezidurile organice sa le descompună, celuloza si lignina din apele de canalizare urbane. Microorganismele descompun rezidurile din fosa septică/stație epurare prin oxidare aerobă. Microorganismele din acest produs distrug si depozitele solide dure, tartrul depus pe peretii statiilor.

PRET: 120LEI 1 kg  TVA INCLUS  (transport gratuit - 1kg Bioactivatori fose septice )

PRET:  60 LEI / 0,5 kg TVA INCLUS

Bioactivator fose septice

Bacti+

Destinat epurarii apelor uzate in fose septice, toalete exterioare,  separatoare de grasimi, tevi, sifoane, canale si statii de epurare a apelor uzate.

Produs biologic natural, absolut inofensiv atat pentru om, cat si  pentru mediu. Nu contine microorganisme patogene si nici substante chimice, este neutru, non-toxic si non-coroziv. In nici un fel nu modifica proprietatile suprafetelor curatate de acesta.

   PRET: 150 LEI / 2 buc 0.5 kg  TVA INCLUS  (transport gratuit - 1kg Bioactivatori fose septice )

PRET:   75LEI / 1buc  0,5 kg  TVA INCLUS

Descriere:

Tehnologie naturala inofensiva, produsul continand culturi bacteriale selectate care, dupa activarea cu apa, se inmultesc si consuma reziduurile organice. Nu se emit mirosuri neplacute. Se caracterizeaza printr-o concentrare foarte inalta de microorganisme benefice.

Avantaje bioactivator fose septice:

 • Previne acumularea de deseuri organice, descompunandu-le.
 • Produs de inalta calitate, cu un continut ridicat de culturi bacteriene active.
 • Elimina mirosurile neplacute pe cale naturala
 • Accelereaza descompunerea grasimilor, celulozei, unsorii, proteinelor, amidonului etc.
 • Reduce nevoia de curatare prin vidanjare
 • Rezolva problema cu reactivarea foselor iesite din uz

Caracteristici:

Ambalaj: 500gr. Pachet

Aspect exterior si culoare: Praf, bej deschis

Continutul pachetului: 500 gr. praf activ Bacti+, 1 lingurita masuratoare, Instructiuni de utilizare  (Ro/En)

Termen de valabilitate: 2 ani de la data fabricatiei

 

Mod de utilizare:

 • Pentru utilizare in fose septice si statii de epurare a apelor uzate

Initial, 2 lingurite masuratoare (40) lа m3. Doza lunara de intretinere: 1 lingurita masuratoare (20gr.) la m3. Doza necesara de Bacti+ se toarna direct in fosa, iar daca asta nu este posibil, se toarna in toaleta cea mai apropiata si se trage apa.

 • La utilizarea in sifoane (Cazi si Chiuvete) administrati o solutie o data pe saptamana

Pregatirea solutiei: adaugati o lingurita masuratoare (20gr.) din praful Bacti+ in 200 ml. de apa calduta. Inainte de utilizare, lasati sa se activeze aproximativ 30 minute si amestecati din cand in cand. Turnati direct in sifon si lasati sa actioneze cat mai mult posibil, dar nu mai putin de 12 ore.

 • La utilizarea in toalete uscate exterioare, tevi si canale

Solutia se aplica o data pe saptamana. Pregatirea solutiei: adaugati 3 lingurite masuratoare (60 gr.) de pulbere Bacti+ in 10 litri de apa calduta. Inainte de utilizare, lasati sa se activeze aproximativ 30 minute si amestecati din cand in cand. Turnati direct in locul dorit. Daca solutia nu acopera intreaga suprafata, se adauga apa calduta.

           Sfaturi utile:

 • Pentru obtinerea unui efect optim este important ca locul de actionare a produsului trebuie sa fie bine umezit.
 • In cazul unei functionari nedorite (miros urat sau infundare) sa se aplice mai des, pana la indepartarea defectiunii.
 • La temperaturi exterioare prea ridicate sau scazute, sa se aplice saptamanal.
 • Dupa curatarea cu preparate dezinfectante, Bacti+ trebuie aplicat dupa un anumit timp, deoarece preparatele dezinfectante sunt toxice pentru microorganisme.
 • Cel mai eficient este ca dozarea cu Bacti+ sa se inceapa imediat dupa pomparea mecanica a namolului sedimentat din fosa septica. Cantitatea mica de noroi apos de la fundul fosei septice va asigura mediul optim pentru inmultirea bacteriilor Bacti+.
 • Bacti+ asigura punerea in exploatare, in conditii de siguranta, a statiilor de epurare a apelor uzate menajere (SEAU) atat a noilor utilaje, cat si dupa curatarea service. Bacti+ previne transmiterea microorganismelor nedorite in utilizarea namolului sedimentat primar dintr-o alta SEAU.
 • In cazul in care canalul este complet infundat, folositi mai intai o modalitate de purificare mecanica si abia dupa aceea folositi modalitatea biologica de curatare si profilaxie cu preparatul Bacti+.
 • Respectati dozarea recomandata a preparatului bioactivatori fose septice si aplicati-l la intervale regulate.

 

 

COMANDA online din Magazin Eco Vera.

Fose septice

Bioactivatori fose septice

Numele (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

Adresa de livrare + Model IBC+ Nr Telefon

Informatii

3 Comments

 • BIOACTIVATORUL – AMESTEC DE BACTERII SI ENZIME LIOFILIZATE | Montaj fose septice/eco-vera.ro

  […] BIOACTIVATORUL contine o gama vâsta de germeni bacterieni aparținind claselor secvențiale : PSEUDOMONAS, STREPTOMICES, BACCILUS LICHENI-FORMIS. Aceste bacterii provin, impreună cu enzimele proprii, din culturi pure din fermentație in vitro si in fermentatoare succesive. Enzimele conținute sunt amilaze, lipaze, celulaze si proteaze : ele au o funcție importantă in faza de inceput care durează pe intreg parcursul dozării produsului. Aceste micro-organisme conținute in BIOACTIVATOR, in contact cu oxigenul, intră in sinergie cu bacteriile găsite in biomasă pe care o modifică. Cele trei grupe de bacterii fundamentale, facilitate de prezenta continuă a enzimelor produc biopolimeri extracelulari importanți in dezvoltarea si intreținerea unei bune structuri conglomerate. […]

 • Bioactivator 1KG | Stații de epurare, Fose septice/eco-vera.ro

  […] a sistemelor septice este întotdeauna în strânsă legătură cu lipsa totală sau parţială a bioactivatorilor. Deşi bacteriile şi enzimele descompunătoare de deşeuri sunt prezente şi în Romania, au o […]

 • Ce sunt bioactivatorii și la ce se folosesc? - BunaDimineata.ro, in fiecare zi

  […] mediul înconjurător și pentru a preveni dăunarea structura solului este necesar să folosești bioactivatori fose septice ecologici. Aceștia folosesc substanțe 100% naturale, fără caracter acid sau bazic, provenite din […]

 • Write a Comment