Fosa septică si canalizarea din Cluj Napoca

Pe strada Borhanci dejecțiile deversate din fosele septice îi înnebunesc pe locuitori.

În zona Cluj-Napoca pe strada Borhanci mirosul este insuportabil. Dejecţiile se devarsă din bazinele septice ale unor proprietari de pe stradă, iar oamenii sunt nevoiţi să suporte mirosul neplăcut. Reprezentanţii Primăriei Cluj declară că respectivii au fost somaţi în repetate rânduri să se conecteze la reţeaua de canalizare sau o fosa septica ecologica şi că de mâine îi vor amenda pe cei responsabili de poluarea mediului.
Mulţi locuitorii din zona străzii Borhanci refuză de câteva luni să se racordeze la sistemul de canalizare de pe sradă. Drept urmare, vecinii lor sunt nevoiţi să suporte mirosul care, de cele mai multe ori, sunt deversate din bazinele septice direct în natură.
Reprezentanţii Primăriei Cluj-Napoca spun că din data de 1 august vor începe controalele în zonă şi îi vor amenda pe cei care nu se racordează la sistemul de canalizare sau la fosa septică ecologică, mediul înconjurător fiind afectat. Primăria Cluj Napoca a făcut multe somaţii şi ultima somaţie prevede ca până în data de 1 august toţi proprietarii care deţin parcele pe strada Borhanci şi pe străzile adiacente acolo unde există sistem de canalizare să se conecteze la sistemul de canalizare. Ulterior o să urmeze să facem drumul şi nu vom mai aproba spargeri pentru legarea la canalizare pentru aceşti cetăţeni”.

dejectiile-din-fosele-septice

Write a Comment