BIOACTIVATORUL – AMESTEC DE BACTERII SI ENZIME LIOFILIZATE

Introducere
BIOACTIVATORUL este un amestec de bacterii si enzime special conceput pentru accelerarea formării bacteriilor necesare pentru procesul de epurare biologică a apelor uzate.
Caracteristici.

BIOACTIVATOR contine o gama vâsta de germeni bacterieni aparținind claselor secvențiale : PSEUDOMONAS, STREPTOMICES, BACCILUS LICHENI-FORMIS. Aceste bacterii provin, impreună cu enzimele proprii, din culturi pure din fermentație in vitro si in fermentatoare succesive. Enzimele conținute sunt amilaze, lipaze, celulaze si proteaze : ele au o funcție importantă in faza de inceput care durează pe intreg parcursul dozării produsului. Aceste micro-organisme conținute in BIOACTIVATOR, in contact cu oxigenul, intră in sinergie cu bacteriile găsite in biomasă pe care o modifică. Cele trei grupe de bacterii fundamentale, facilitate de prezenta continuă a enzimelor produc biopolimeri extracelulari importanți in dezvoltarea si intreținerea unei bune structuri conglomerate.

 

Prepararea soluției bioactive.
PuIberea se amestecă in 0,5 litri apă caldută pentru a prepara o soluție omogenă. După 30 minute, de linistire, soluția preparată se poate deversa in rezervorul de apă a toaletei sau direct in fosa septică .

Write a Comment